Gratis Aanmelden

Daten met wulpse gilf

houtwijk (50)

Zoekt man die houdt van klasse en stijl. Een man met klasse en stijl, geen macho type maar een echte galante man. Dat is waar ik van hou. Genieten van de luxe wat het leven kan bieden en hier samen goed gebruik van maken. Jij hoeft niet rijk te zijn, ik kan prima voor mijzelf zorgen. En wanneer jij leuk gezelschap bent kan ik ook prima voor jou zorgen.

Maak contact met haar
  1. Naam: houtwijk
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Engwierum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met wulpse gilf houtwijk van 50 uit Engwierum, Friesland
E5ther10 (33)
★★★★★
Ik ben op zoek naar een vriend zonder verplichtingen Ik ontmoet hier graag iemand die discreet, eerlijk is en van lol houdt. Een no-nonsense vriend, waarin hij mijn metgezel zal zijn in de meeste van mijn activiteiten buitenshuis. Ook zou hij medelevend en met gevoel voor humor moeten zijn.
Dating met lekkere dame
LailaV (38)
★★★★★
Mag ik jou verwennen met mijn mond? Ik zoek een man die ik heerlijk mag masseren en daarnaast met mijn mond mag verwennen. Daarna mag je mij natuurlijk ook verwennen. Plezier en spanning is het belangrijkste de rest doen we in overleg.
Sex met sexy dame
jetmeer (37)
★★★★☆
Netjes, verzorgt en discreet? Weet jij waar je naar op zoek bent? Ik denk dat je hier van alles kan tegenkomen dus ik laat me gewoon verassen. Ben jij ook z'n type die van verassingen houdt, altijd in is voor een grapje en gevoel voor humor heeft? Ik wil wel een goed uitziende man ontdekken met een leuk karakter, netjes en verzorgt bekleedt en heel discreet met deze site omgaat?
Naaien met geile dame
JannekeJan (36)
★★★★☆
Wat staat er op jouw bucketlist? Laatst voor het eerst bij iemand achterop gezeten op een motor, zo dat was me een toffe ervaring zeg. Ik heb daarom besloten om nog veel meer dingen "voor het eerst" te willen gaan doen. Maar liever niet in mijn eentje haha. Wat heb jij altijd al eens willen doen?
Naaien met lieve dame
HaaiBaai (36)
★★★★★
Deze sportieve blondine is op zoek naar een man om live kenn Ik ben dus Kelly en ben single. Ik zoek hier naar een man die met mij wil daten. Ik val op sterkere wat sportieve types die niet zomaar wat bankhangen de hele dag. Ik zoek wel mannen met een doel in hun leven en maak graag live kennis.
Sex met eenzame dame
YinnieYinte (39)
★★★★★
Samen zijn we heel bijzonder Wat een luxe dat ik hier mag aangeven aan welke criteria jij 'moet' voldoen. Maar het probleem is dat ik niet echt wensen heb. Ik ben zelf ook maar een hele normale vrouw zonder bijzonderheden. Of misschien is dat juist wat me zo bijzonder maakt?
Daten met lieve dame
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates